Sweet Eve Aardbeien Tapas

Met de Sweet Eve Aardbeien Tapas sluit je het diner op leuke en smaakvolle wijze af. Serveer verse Sweet Eve Aardbeien met diverse producten die een heerlijke smaakcombinatie zullen vormen met het zoete karakter van de Sweet Eve aardbei.

Ervaar de overheerlijke smaaksensatie van de Sweet Eve aardbei in haar pure vorm, of ontdek je favoriete smaakcombinatie door de aardbeien te dippen in verschillende kruiden.

Sweet-Eve-Aardbeien-Tapas
Algemeen

Aantal personen:
Bereidingstijd:
4
15 minuten


Ingrediënten

500 gr. Sweet Eve Aardbeien
100 gr. hele zwarte peperkorrels
100 gr. hele roze peperkorrels
250 gr. ricotta
½ theelepel gemalen kaneel
100 ml balsamicoazijn, liefst gerijpt
Geraspte schil van een schoongeboende citroen
100 gr. rietsuiker

 

Bereidingswijze

  1. Ontkroon de aardbeien en maak ze schoon. Snij de aardbeien doormidden en leg ze in een schaal die je op een groter dienblad zet. Plaats op dit dienblad nog vijf andere kleinere schaaltjes.
  2. Gebruik een vijzel om de zwarte peperkorrels te verfijnen en doe deze in één van de kleinere schaaltjes. Doe daarna hetzelfde voor de roze peperkorrels.
  3. Meng in één van de andere schaaltjes de ricotta met de kaneel. Doe in een ander schaaltje enkel de balsamicoazijn. Gebruik het laatste schaaltje om de citroenschil met het suiker te mengen.
  4. Zet het dienblad op tafel en laat je gasten zelf de aardbeien in de verschillende smaken dopen.